Anna Flyer Cursus v2B

Anna Flyer Cursus v2

Cursus  ‘Creëer je eigen symbool’

 

Een ‘symbool’ is een fraai ornament dat past in een eeuwenoude traditie om het karakter van een volk of een levensgevoel weer te geven. Een voorbeeld van een persoonlijk symbool kan de basis zijn voor een tatoeage, een eigen familiewapen of ex-libris.
In een gezellige sfeer en onder deskundige begeleiding van kunstenares ANNA TANANYAN maak je je eigen unieke symbool. Daarbij ligt de nadruk op kleurensymboliek, patronen, design en spiritualiteit.

 

In de cursus ‘creëer je symbool’ leer je jouw kunstzinnige mogelijkheden verder te ontwikkelen en uit te diepen. Dat gebeurt voornamelijk via uitleg over het symbolisme in de kunst en praktisch gebruik van de aquareltechniek / gemengde techniek. Na een sessie waarin jouw verwachtingen en vaardigheden in kaart worden gebracht, maken we samen een plan dat aansluit bij je persoonlijke wensen en mogelijkheden. Daarbij kan de kunstgeschiedenis en de hedendaagse kunst een rol spelen als bron van inspiratie.

 

Als je al een symbool in gedachten hebt, bijvoorbeeld een bloem, een familiekenmerk of een beroepsornament, kun je dat naar de workshop meenemen om uit te werken.
‘Creëer je symbool’ is een doorlopende cursus; je schrijft je in voor een blok van:

 

12 lessen, van september tot en met december € 180,

15 lessen, van januari tot en met mei € 225,-

 

 

Per lesblok bestaat de mogelijkheid om max. 2 gemiste lessen in te halen.

 

 

Deze kleurrijke ervaring mag je niet missen…
Opgeven kan via de mail of telefoon.

E-mail: info@annatananyan.com

Tel: +31619987511
Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Vol is vol!